SİVAS / İMRANLI - İmranlı Halk Eğitimi Merkezi

ERDEM KASIMOĞLU - MÜDÜR

1983 tarihinde Nevşehir ili Kozaklı ilçesi Kalecik köyünde doğmuştur. İlköğrenimini Kalecik ilkokulunda ve Kayseri de tamamlamıştır. Liseyi Kayseri lisesinde okumuştur. Üniversite eğitimini Gazi Üniversitesi Kırşehir Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümünde 2007 yılında tamamlamış, aynı yıl Kayseri ili Develi ilçesinde öğretmenlik hayatına başlamış 2009 yılında İmranlı Asım ÖZDEN YBO´ya tayin olmuştur.Bu okulda 10 yıl süreyle öğretmenlik ve idarecilik yaptıktan sonra 2019 yılı eylül ayında kurumumuza müdür olarak atanmış olup halen bu görevi yürütmektedir.İmranlı ilçesinde sivil toplum kuruluşlarında üyelik ve başkanlık görevleri üstlenmiş, ilçe eğitim-arge faaliyetlerinde çalışmalara katılmıştır evli ve iki çocuk babasıdır.